Call for papers – innlegg til Vårseminaret 2025

Arkivarforeningens vårseminar 2025 blir arrangert i Oslo, på Clarion Hotel The Hub, 1. og 2. April. Det kan være lurt å merke seg disse datoene allerede nå!

Hovedtemaet for vårseminaret 2025 er muligheter og utfordringer knyttet til digital bevaring. Vi vil komme tilbake med mer informasjon om innhold og påmeldingsfrister etter hvert.

 

Tradisjonen tro setter vi av seminarets andre dag til presentasjon av aktuelle forsknings- og utviklingsprosjekter i arkivsektoren. Dersom du jobber med et spennende prosjekt, enten alene eller sammen med andre, så er du velkommen til å presentere det på vårseminaret. Vi vil gjerne at det blir presentert et variert utvalg av hva som rører seg av forsknings- og utviklingsarbeid i sektoren, og innleggene trenger ikke å være tilknyttet seminarets hovedtema.

 

Frist for å melde på innlegg til vårseminaret er 1. desember 2024.

 

Vi ønsker at innleggene blir publisert som artikkel i tidsskriftet vårt, Norsk Arkivforum. Eventuell publisering vil skje i Norsk Arkivforums 2026-utgave, og det vil være mulig å få artikkelen fagfellevurdert.